Avís legal

Avís Legal

Condicions Generals d'utilizació de la pàgina web de Manduca Lleida

Aquest avís legal recull les condicions generals que regeixen l'accés i l'ús del WEB http://www.manducalleida.cat, d'ara endavant "WEB".

L'ús del WEB implica l'expressa i plena acceptació d'aquestes condicions generals en la versió publicada en el moment en què l'usuari accedeixi al mateix, sense perjudici de les condicions particulars que poguessin aplicar a alguns dels serveis concrets del WEB.

Propietat intel·lectual i industrial dels continguts de la pàgina

No es podran realitzar actes de reproducció, modificació, distribució o comunicació pública del WEB o algun dels seus elements sense el previ consentiment per escrit del seu titular. Manduca Lleida disposa de les llicències corresponents dels continguts, imatges i dissenys del seu web.

Els usuaris del WEB únicament podran realitzar un ús privat i personal dels continguts d'aquest.

Queda prohibit l'ús del WEB o de qualsevol dels seus elements amb fins comercials o il·lícits.

El titular no assumirà cap responsabilitat derivada de l'ús per tercers del contingut del WEB i podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d'infracció d'aquests drets per part de l'usuari.

Protecció de dades de caràcter personal

El web de Manduca Lleida no conté ni incorpora dades de caràcter persona, a excepció de l'email.

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, el 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La recollida i tractament automatitzat de les dades personals té com a finalitat la prestació dels serveis i el lliurament i facturació dels productes oferts a l'usuari des del WEB, així com oferir informació als clients que ho sol·licitin sobre els productes comercialitzats.

L'usuari podrà exercitar en tot moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, directament des del web.

El WEB utilitza "cookies" (petits arxius d'informació que el servidor envia a l'ordinador de qui accedeix a la pàgina), utilitzats per al correcte funcionament del catàleg electrònic i per a les estadístiques d'accés al web.

Les "cookies" utilitzades en el web tenen caràcter temporal i en cap cas s'utilitzaran per recollir informació de caràcter personal.

Modificacions

El titular del WEB es reserva el dret, en qualsevol moment i sense prèvia notificació a l'usuari, de modificar, ampliar o suspendre temporalment la presentació, configuració, especificacions tècniques i serveis del WEB, de forma unilateral.

Així mateix es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les presents condicions d'ús així com qualsevol altres condicions particulars.

Exclusió de responsabilitat

El titular no es responsabilitza dels eventuals errors tipogràfics, formals o numèrics que pugui contenir el WEB, ni de l'exactitud de la informació continguda en ell. 

Hiperenllaços

Els hiperenllaços continguts en el WEB poden dirigir a pàgines web de tercers. El titular no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin aparèixer en aquests llocs, que tindran exclusivament caràcter informatiu i que en cap cas impliquen cap relació entre el titular i les persones o entitats titulars de tals continguts o titulars dels llocs on es trobin.

Devolució de productes

Si quan rebis la teva comanda no quedes satisfet, disposaràs d'un termini de 24 hores per exercitar el teu dret de devolució, en tractar de productes frescos.

Datos de información general

Per a complir amb el que estableix la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web.


Titular: ESM
Domicilio: c/Dtor Robert, 50
Localidad: Albatàrrec (Lleida)
Teléfono: 644216147
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
CIF: E43731348E