Qui som?

Qui som?

La nostra empresa sorgeix a partir d’una iniciativa personal de crear un negoci que satisfaci les necessitats bàsiques d’un col·lectiu important de la societat, persones que potser per qüestions de feina o de temps, no poden dedicar-se a cuinar però que no volen renunciar ni als plaers del paladar ni a una dieta equilibrada.

obrador manducaEl nostre concepte de Salut inclou el benestar físic mental i social, i una bona alimentació és important però també hem de tindre en compte l’exercici físic, les relacions socials, l’estat anímic.

L’experiència personal i la motivació per la cuina van portar a la creació del nostre negoci on l’objectiu principal és la cuina casolana, i per tant saludable, però també creativa i a més de servida directament al client.

Conseqüència de la nostra exigència, el passat 2016 van inaugurar el nostre nou obrador a la localitat d'Albatàrrec (Segrià), amb les màximes garanties de salud i professionalitat.

Les nostres premises bàsiques són la utilització de productes de proximitat, l'el·laboració del menjar al moment, el respecte pel Medi Ambient i l'oferiment de la màxima comoditat al client, i com no podia ser d'una altra manera, Manduca Lleida ha establert acords de col·laboració amb empreses i entitats que vetllen per aquests mateixos principis.